Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Hej dziewczyny a ja dziś z mężem miałam wycieczkę aż do Hamar i kupiliśmy nowe autko duże pojemne rodzinne takiego wana bo już teraz małym nie będziemy jeździć tak jak zawsze we dwoje i dojdzie wózek pewnie często

no i piękne okolice w tamtą stronę...już wiemy gdzie pojedziemy czasem nad wodę posiedzieć albo na grilla tak tam ładnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
796 Postów
Marzena N
(marzenie)
Wyjadacz
ech daris mój w końcu padł przed chwilą w sen i chyba juz tak pospi twardo do swojej godziny zero czyli 2:00 na karmienie woohoo: hi Natan pewnie tez juz kima lub robi papu przy cycusiu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
A te wasze dzieciaczki słodkie jak cukiereczki....

Aga twoja mała z tą marchewką wymiata he he
no i Natan i Oli kawalerka forumowa
AK twoje to taka kruszynka do Agi he he
Urodzony optymista lady_dosi ma super minkę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski
Dzisiejszy piekny dzionek w pelni zaliczony wraz z rodzinnym niedzielnym poobiednim spacerkiem
Marta obie dziewczynki slodkie jak landrynki
Marzenie widze,ze Ty chyba Olika drozdzami karmisz bo chlopak rosnie ze hoho-a jaki przystojniak
Lady dosia Ida fajna minke zrobila hihi Urodzona z Niej optymistkaA oczeta-fiu fiu
Spoznieni3 my tez zaczynamy myslec o zmianie auta na wana bo nasza osobowka juz za mala na wypady do Polandii-bo wypchana w drodze powrotnej tak,ze wygladamy jak jadace Rumuny a i wozek mamy sporawy wiec chyba czas najwyzszy na zmiane

Fotka z ostatniej chwili Gabrys modli sie-ciekawe o co hehe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Anita,dziekuje Co do auta,to dobra decyzja. Wieksze auto to super sprawa. Wczoraj sie okazalo,ze miesci mi sie do bagaznika caly wozek. Bez skladania,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
400 Postów

(marta86)
Wyjadacz
Super te Wasze chlopaki, Ida tez Sliczna
O ja Aga to co Ty masz za fure
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
my mieliśmy tak malutkie auto że dla 3 osób już jest małe bo z tyłu jest mało miejsca... do tej pory jeździliśmy moim oplem tigra a dziś zmiana na opla sintre...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No to faktycznie zmiana,hi,hi Gratulacje

Marta,mam Volkswagena Tourana. Sama bylam w szoku,ze sie tam caly wozek zmiescil,hi,hi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
dzięki Aga mam nadzieję że będzie dobrze służył

Gabryś robi takie minki że padaka...mojemu mężowi podoba się to z palcami zahaczonymi o buzię
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
spóźnieni3 - to rzeczywiście przesiadka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok